čtvrtek 18. října 2018

VEGE Boloňské špagety

Vážení přátelé vědomého vaření, dnes se Vás pokusíme inspirovat receptem na boloňské špagety. Tímto ze srdce rádi plníme přání našeho kamaráda Sueneého. Napište nám vaše zkušenosti, jak jste si pochutnali. Petr a Ewa Recept na 10-12 porcí: Suroviny pro uvaření sojového granulátu: Sojový granulát 1 balení 150 g Česnek 3 str (prolisovat nebo krájet na drobno) Shoyu omáčka 3 PL Sůl kuchyňská 0,5 ČL Vegeta bez glutanu 2 PL Voda pitná 1,5 l Ostatní suroviny na omáčku : Cibule střední 8ks (nakrájená na kostičky) Sůl kuchyňská 0,5 ČL Mrkev 6ks (nastrouhaná na hrubo) Rajčatový protlak 3ks po 140g Rajčata ve vlastní šťávě 2ks po 400g Česnek 4 str (prolisovat nebo krájet na drobno) Bazalka sušená 3 PL Olej slunečnicový 14 PL Semolinové špagety 850g Čas přípravy cca 40 min.


Žádné komentáře:

Okomentovat