Životní situace dané do života učí člověka uvěřit v sebe samého. Ve svou jedinečnost, která je u každého naprosto nenahraditelná. Tím je možné v nitru sebe už nepodlehnout a nenechat se dále ovládat životními situacemi, emocemi, ostatními lidmi...
čtvrtek 18. října 2018
VEGE Boloňské špagety
Vážení přátelé vědomého vaření,
dnes se Vás pokusíme inspirovat receptem na boloňské špagety. Tímto ze srdce rádi plníme přání našeho kamaráda Sueneého. Napište nám vaše zkušenosti, jak jste si pochutnali.
Petr a Ewa
Recept na 10-12 porcí:
Suroviny pro uvaření sojového granulátu:
Sojový granulát 1 balení 150 g
Česnek 3 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
Shoyu omáčka 3 PL
Sůl kuchyňská 0,5 ČL
Vegeta bez glutanu 2 PL
Voda pitná 1,5 l
Ostatní suroviny na omáčku :
Cibule střední 8ks (nakrájená na kostičky)
Sůl kuchyňská 0,5 ČL
Mrkev 6ks (nastrouhaná na hrubo)
Rajčatový protlak 3ks po 140g
Rajčata ve vlastní šťávě 2ks po 400g
Česnek 4 str (prolisovat nebo krájet na drobno)
Bazalka sušená 3 PL
Olej slunečnicový 14 PL
Semolinové špagety 850g
Čas přípravy cca 40 min.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat