středa 26. září 2018

Zapečená kapusta s rýží a tempehem

Vážení přátelé vědomého vaření,
dnes se Vás pokusíme inspirovat receptem na zapečenou  kapustu. Tento recept je veganský a bezlepkový. Použitím uzeného bio tempehu a rostlinné smetany se stává toto jídlo  kulinářským zážitkem. Budeme rádi za vaše sdílené zkušenosti, jak jste si pochutnali.
Ewa a Petr

Suroviny:
Rýže basmati 200 g  (zvlášt uvařit i s podravkou)
Kapusta 400g (zvlášt uvařit ve slané vodě do poloměka)
Tempeh BIO uzený 200g (nastrouhat nahrubo)
Cibule 1 ks (nakrájet na kostičky, pod tempeh)
Olej slunečnicový 8 PL
Sůl mořská  1/3 ČL
Vegeta bez glutanu 1 PL
Smetana sojová 200 ml

DOBA PŘÍPRAVY:
cca 35 min + 30 min pečení v troubě na 200 stupňů







Žádné komentáře:

Okomentovat