Pokud jídlo tvoříš s maximální snahou o rovnováhu mezi tělem, duší a duchem, je to výtvor poskytující jinou, daleko vyšší energii, než si lidé dokáží představit. S touto energií se dá dále pracovat, komunikovat a směřovat její působení. Pokud tvoříš jídlo vědomě skrze sám sebe a tuto tvorbu dokážeš propojit s tím, že to má dosah i na ostatní, přirozeně se dělíš o kreativitu, lásku a o vše, co při tvorbě sám/sama pociťuješ a co při přirozené tvorbě probíhá na mnohých úrovních.
Proto je pro nás s manželkou velmi důležité, abychom si vždy před vařením připravili po všech stránkách nejen dobré suroviny, ale i prostor, kde se jídlo bude tvořit. Vaření na kurzech a seminářích, které praktikujeme, a na které jsme v poslední době zejména zaměřeni - na takových akcích jde právě o to, aby námi tvořené jídlo bylo energeticky vyladěné v mnoha směrech na větší počet lidí, kteří v rámci osobnostních rozvojových seminářů procházejí za podpory kolektivní energie svými niternými procesy.
Proto je nedílnou součástí toho, co děláme vždy úzké propojení s organizátory akcí a lektory, se kterými před sestavením jídelníčku a samotnou akcí osobně povídáme a naciťujeme energie toho, co se na semináři bude dít, pokud možno na všech úrovních. Jak úrovni fyzické, tak úrovni spirituální. K tomu se poté snažíme postavit vše, aby jídlo, které jakožto jednu z mála energií vědomě dáváme přímo do nitra svých těl mělo vibrační hodnoty na té úrovni, které posílí, zasytí, ale nezatíží nadměrně organismus nutností přesměrování energie ke složitému štěpení a trávení. Pokud je k tomu vyladěná chuť, která se primárně vytváří samotnými surovinami, vhodnými postupy při vaření a dobře vybraným kořením, je mnohé už ve stavu, kdy se suroviny, energie a chutě takto propojí, aby se jídlo stalo nejen jedním z našich významných energetických zdrojů, ale také světským požitkem o který se netřeba připravovat.
Jsme sice spirituální bytosti, ale nyní žijící ve fyzické realitě, kam světské požitky a prožitky prostě patří a na určité úrovni nás rozvíjí a poskytují nám důležité zkušenosti k tomu, abychom se mohli dále posunout k poznání, kdo doopravdy jsme a stali jsme se celistvými :-)
Ti, kdož cítíte, že vás oslovuje práce s jídlem na podobných základech a hledáte inspiraci, rádi se s vámi budeme osobně potkávat na našich inspirativních, praktických seminářích a akcích o kterých vás budeme pravidelně informovat, kde nezůstaneme zcela jistě jen u tématu tvorby hodnotově a energeticky příznivého jídla, jelikož vše je nepředstavitelně úzce propojeno.
Pokud sami organizujete semináře, či workshopy pro veřejnost, rádi vám přiblížíme a osobně ukážeme možnosti propojení skrze energii jídla a požitků, což může významně zvýšit a zušlechtit působení toho, co činíte pro potřebné v oblastech vašeho oboru.
Chcete vědět více? Chtěli byste se zúčastnit semináře zaměřeného na Vědomé vaření? Pořádáte sami seminář? Rádi byste svým klientům poskytli jídlo tvořené vědomě? Zanechte nám, prosím, na sebe kontakt a my se vám rádi ozveme.
Petr a Ewča Kvasničkovi
Proto je pro nás s manželkou velmi důležité, abychom si vždy před vařením připravili po všech stránkách nejen dobré suroviny, ale i prostor, kde se jídlo bude tvořit. Vaření na kurzech a seminářích, které praktikujeme, a na které jsme v poslední době zejména zaměřeni - na takových akcích jde právě o to, aby námi tvořené jídlo bylo energeticky vyladěné v mnoha směrech na větší počet lidí, kteří v rámci osobnostních rozvojových seminářů procházejí za podpory kolektivní energie svými niternými procesy.
Proto je nedílnou součástí toho, co děláme vždy úzké propojení s organizátory akcí a lektory, se kterými před sestavením jídelníčku a samotnou akcí osobně povídáme a naciťujeme energie toho, co se na semináři bude dít, pokud možno na všech úrovních. Jak úrovni fyzické, tak úrovni spirituální. K tomu se poté snažíme postavit vše, aby jídlo, které jakožto jednu z mála energií vědomě dáváme přímo do nitra svých těl mělo vibrační hodnoty na té úrovni, které posílí, zasytí, ale nezatíží nadměrně organismus nutností přesměrování energie ke složitému štěpení a trávení. Pokud je k tomu vyladěná chuť, která se primárně vytváří samotnými surovinami, vhodnými postupy při vaření a dobře vybraným kořením, je mnohé už ve stavu, kdy se suroviny, energie a chutě takto propojí, aby se jídlo stalo nejen jedním z našich významných energetických zdrojů, ale také světským požitkem o který se netřeba připravovat.
Jsme sice spirituální bytosti, ale nyní žijící ve fyzické realitě, kam světské požitky a prožitky prostě patří a na určité úrovni nás rozvíjí a poskytují nám důležité zkušenosti k tomu, abychom se mohli dále posunout k poznání, kdo doopravdy jsme a stali jsme se celistvými :-)
Ti, kdož cítíte, že vás oslovuje práce s jídlem na podobných základech a hledáte inspiraci, rádi se s vámi budeme osobně potkávat na našich inspirativních, praktických seminářích a akcích o kterých vás budeme pravidelně informovat, kde nezůstaneme zcela jistě jen u tématu tvorby hodnotově a energeticky příznivého jídla, jelikož vše je nepředstavitelně úzce propojeno.
Pokud sami organizujete semináře, či workshopy pro veřejnost, rádi vám přiblížíme a osobně ukážeme možnosti propojení skrze energii jídla a požitků, což může významně zvýšit a zušlechtit působení toho, co činíte pro potřebné v oblastech vašeho oboru.
Chcete vědět více? Chtěli byste se zúčastnit semináře zaměřeného na Vědomé vaření? Pořádáte sami seminář? Rádi byste svým klientům poskytli jídlo tvořené vědomě? Zanechte nám, prosím, na sebe kontakt a my se vám rádi ozveme.
Petr a Ewča Kvasničkovi
Žádné komentáře:
Okomentovat