pátek 8. května 2020

VŠE JE BÝT, BÝT JE VŠE 💎

VŠE JE BÝT, BÝT JE VŠE 💎

Realizace v souladu se zdrojem má počátek v bodě "0". Z tohoto bodu "0", respektive z absolutního klidu bytí vzniká tvorba v souladu se všemi aspekty Vesmíru, VE-SMÍRU skrze bytost, jenž se v tomto bodě vědomě nachází a jejíž tvorba je počata z tohoto bodu "0", zásluhou uvědomění sebe sama, aspektu nacházení se v bodu "0" a aspektu vědomého vnímání sebe sama v onom bodě, ze kterého vzniká vše v čase budoucím a ve všech ostatních časech a časoprostorech skrze onen BOD "0". 

V tomto bodě není nic, jenž je samo o sobě vším, co kdy bylo, jest a bude. Tento bod je označován za počátek samotného Vesmíru. 

Tento bod jest počátkem Vesmíru na makro úrovni, tak i na úrovních nižších. Body, respektive kvanta, jichž jsou kvanta vyplňují každé místo tvoříce elementární částice všeho, co jest.

Zásluhou vědomého vnímání kvant, po vědomém odpojení všeho, co nejsme my, je možné skrze tato kvanta a celé kvantové pole tvořit ve všech částech a aspektech časoprostoru skrze samotnou energii Stvořitele, jehož nedílnou součástí jsme, respektive jehož buňkami jsme tvořeni, jakož i vše ostatní, co jest.

JSEM na cestě skrze Srdce 💖 k Otci.
www.prilezitostkezmene.cz 

Žádné komentáře:

Okomentovat