pátek 5. února 2021

PŘÍLEŽITOST KE ZMĚNĚ NÁS SAMÝCH V NÁS SAMÝCH

I když v hloubi sebe vím, že hmotný svět je iluzorní a pomíjející, žiji šťastně a spokojeně ve hmotném Světě s plným vědomím jeho pomíjivosti a iluzornosti.

Na základech tohoto uvědomění a promítání do každodennosti samotného Života vědomě prožívaného Tady a Teď přetvářím vyšší světy do hmoty světa pozemského.

Síla samotného "Ducha" (Tvůrce) skrze Duši člověka v tělesnosti pozemské realizované skrze Člověka je onou silou Boha, jenž hledáme po věky věků. 

Tak, aby bylo možné tvořit vše hmotné v souladnosti se samotným Tvůrcem, respektive se státi jím samým, jakožto jeho buňkou v souladnosti s jeho celkovostí, jenž nemá počátku ni konce, jsme jakožto lidé vedení k oproštění se od všeho, co není v souladnosti o které je mluveno. 

NIKOLIV VŠAK OPROŠTĚNÍ SE OD VŠEHO POZEMSKÉHO A HMOTNÉHO! 

Hojnost není mrháním, je-li prožívána skrze vyšší vědomí a aplikaci vědomostí, jenž jsou obsaženy a realizovány skrze činy Člověka zde na Matičce Zemi v souladnosti o které je výše psáno. 

Cesta, kterou hledáme je samotným cílem v němž se ocitáme zásluhou uvědomění toho, kdo doopravdy jsme a kam jdeme. Dotknutím se naší vlastní Božské opravdové moudrosti se rázem rozpouští vše iluzorní, jenž nás od cesty k sobě samým jediné odvádí.

Každý den, každou hodinu, každou minutu či vteřinu máme možnost aplikovat naší vnitřní moudrost a proměnit ji v souladnosti s vyšším záměrem v PŘÍLEŽITOST KE ZMĚNĚ NÁS SAMÝCH V NÁS SAMÝCH.

JSEM na cestě skrze SRDCE 💗 k sobě...
www.prilezitostkezmene.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat