úterý 16. března 2021

ENERGIE PŘELOMU ČASŮ✨

ENERGIE PŘELOMU ČASŮ✨

PŘÍLEŽITOST KE ZMĚNĚ je ukryta v nás samých✨.  Netřeba ji hledat.

Vše potřebné máme v sobě samých, abychom překročili egregor nemožnosti přenésti se přes své stíny, jenž ve své podstatě nejsou a nikdy nebyli námi.

MOUDROST JE ENERGIE SVĚTELNOSTI.  

V prožívání světelnosti uvnitř sebe je přirozeností aktivace vnitřních hlubinných aspektů našeho skutečného "JÁ", jenž skýtá možnost pro každého v momentu ucítění této vnitřní síly nechati se v plné důvěře vést cestou tam, kde už není JÁ, jen pouhé a vše objímající "JSEM".

Jsme fyzicky v tělech lidských přítomni okamžiku, kdy můžeme s obrovskou podporou bytosti vyšších vnitřně odevzdat vše, co nejsme my. 

A otevřít svůj vnitřní prostor průniku vysokofrekvenčních energetických polí plnících nás samé touto energií umožňující transformační aktivaci na všech potřebných úrovních pro každou danou bytost.

Uvědoměním člověka a oproštění se možnosti přicházejících strachů na různých úrovních deklarující svou "pseudo-přítomnost" je možné překročit skrze uvědomění, kdo doopravdy ve "SKUTEČNÉ SKUTEČNOSTI JSME". 

Skrze toto uvědomění a pevnost odhodlání průchodu do vibrace "NOVÉ ZEMĚ" umožňuje bytosti dané aktivovat torzní pole, jenž ve své laskavosti dopomáhá dané bytosti státi se "ČLOVĚKEM NOVÉ DOBY". 

ČLOVĚKEM S VELKÝM "Č" milující vše, co jest...

JSEM na cestě skrze 💖 Srdce k sobě...
petr@prilezitostkezmene.cz
petr@jakzitzmenu.cz
Mobil: +420 732 473 890 - osobní konzultace
www.prilezitostkezmene.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat