sobota 21. listopadu 2020

POJEDNÁNÍ O ZÁZRACÍCH A TOUZE "SRDVE" MÉHO, SPOLU-TVOŘÍCÍ ONEN ZÁZRAK 💗🙏

Odpovědi na záhady jest, že záhady neexistují 😉. Naše mysl lidská, jenž nedokáže pochopit, uchopit a na vyšších úrovních vnímati, co projevováno jest, přirozeně přesune vše, čemu sama nerozumí do škatulky "záhadné".

Má bytost vnímá dění na úrovních mé dosažitelnosti. Změny ve mě jsou významného charakteru, jakožto změny ZE-MĚ projevující se ve mě, dívajíc se v okamžiku tomto z pohledu toho, kdo se dívá na toho, kdo jest subjektem tohoto objektu pozorování. 

Nejde však o záhady, nýbrž o otevírání možností viděti mnohé z pozice pouhého pozorovatele, jenž je oproštěn zařazování objektů, či subjektů dodaných, myslí předem určených škatulek, jenž si mysl sama po mnohá léta tvořila a nabízela tvorbu svou za pravdu, či až za pravdu jedinou.

Možnost tohoto vnímání danou bytosti mé, jakožto i bytostem všem ostatním skýtá možnosti, jenž skrze uvidění doposud neviditelného mohou na úrovních vyšších změniti potřebné a možné na úrovni energie kvantového pole sebe sama a tím i vše, co změněno touží býti ze samotné nejhlubší podstaty přirozenosti státi se světlem ozařující přirozeně a nenásilně vše, co ozářeno a osvětleno touží býti.

Sama touha podporovaná zdrojem vyšším, Božským jest oným zázrakem jenž hledán k uvidění po věky věků jest.

Lidé dobří, lidé moudří. 
Z celého Srdce přeji každému z vás, nechť je vám umožněno v sobě samých vstoupiti do Světa zázraků, jenž nejen, že čistí cestu samotnou, ale i samotnou cestou, vedoucí k vidění Života, jakožto zázraku umožňuje nás dovésti, se sama cestou stává. 

Podpora ze zdroje vyššího je v časech těchto mnohonásobně intenzivnější. 

Primárně tam, kde zázrak skrze Život člověka samotný je tvořen v souladnosti se zdrojem samotným, jenž zahrnuje vše podstatné míti možnosti, ucítiti to skrze Srdce 💗 své... 

Ucítiti směr tvorby své a činů svých zde na Matičce Zemi Tady a Teď.

JSEM na cestě skrze SRDVE 💗 k sobě a k Otci samému....🙏
www.prilezitostkezmeme.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat