pondělí 24. května 2021

SKUTEČNÁ SKUTEČNOST V NESKUTEČNOSTI ZVANÉ REALITA ⭐

Uvědoměním skutečné skutečnosti v prožívání neskutečnosti je možné tuto neskutečnost proměnit ve skutečnost  potřebnou k realizaci k přesunu do vyžšího vibračního pole.

Neskutečnost takzvané skutečnosti prožívána jakožto skutečnost lidská, skrze Člověka, ve skutečnosti evokující prožitky prožívané v neskutečnosti lidského Života jest právě ona iluze skutečnosti nás, jakožto Duše nesmrtelné evokující skrze tento prožitek neskutečnosti vytvářející onu zkušenost Duše, tvořící si v teto neskutečné skutečnosti svou niternou zkušenost na mnoha úrovních a v mnoha dimenzích realit, jenž jsou dle plánu Duše oné Duši poskytnuty na základech jejího výukového plánu.

Jakou zkušenost a na jaké úrovni proměníme ve skutečnou skutečnost je jen a pouze na nás samých a na síle, respektive hloubce uvědomění si sebe samé ve skutečné skutečnosti i neskutečnosti, jenž si dáme možnost kdykoliv a jakkoliv dle plánu Duše v plné harmonii s Vesmírem, Otcem, Matkou prožívat a realizovat, měnit ve skutečnou zkušenost Duše, pro kterou jsme v neskutečné skutečnosti, zde inkarnováni v tomto čase a prostoru na základě naší osobní svobodné volby.

JSEM na cestě skrze Srdce 💖 k sobě ...
www.prilezitostkezmene.cz


středa 19. května 2021

JARNÍ SNÍDANĚ

Jíż několik dnů snídáme zelené bejlí z darů přírody, taková kaše 🙃 ,jinak". Pro nás je to velice chutné a výživné jídlo. Vše mixujeme ponorným mixérem.

Suroviny na 2 porce:
5 PL ovesné vločky
2 PL slunečnicová semínka
1 PL dýňová semínka
2 PL rozinek
6 ks datlí
Toto vše dáme do mixovací nádoby a zalijeme teplou vodou. Necháme 15 minut nasáknout.
Pak přidáme divoce rostoucí byliny, které předtím opláchneme ve vodě např:
10 ks kopřivy ( vršky z rostliny cca 5 cm)
10 ks kokošky ( taky vršky z rostliny)
5 ks listy nebo květy pampelišky
5 ks kontryhel
3 ks jitrocele
5 ks jetele listy nebo i s květy
5 ks řebříček listy

1 ks banán 
1 ks hruška nebo nějaké jiné čerstvé ovoce
1 PL konopného proteinu ( nemusí být)
Vše mixujeme ponorným mixérem, pokud je moc hustá konzistence, tak ředíme vodou nebo rostlinným mlékem.
Případně bílým jogurtem nebo kefírem, co kdo má rád😊.

Semínka můžete nahradit různými ořechy a obměnou čerstvého ovoce a různých druhů sušeného ovoce lze pokaždé získat jinou snídani. Samozřejmě i divoce rostoucí byliny lze různě měnit, stačí třeba dát jen 2 nebo 3 druhy 😊 bylin.

Přeji pěkný zážitek pro vaše chuťové buňky a skvělou výživu pro tělo 😊.

Ewa Kvasničková
+420 608 700 035
www.prilezitostkezmene.cz


pátek 19. března 2021

MAKOVÉ PIROŽKY Z OKARY (SÓJOVÉ DRTI)

V předešlém receptu při výrobě sójového mléka mně zbylo velké množství drtě.  Jak se dá dále využít v kulinářství? 
Lze sójovou drť tzv. okaru použít v různých receptech místo bílého tofu. Posledně jsem vyráběla sójové mléko s příchutí kokosu, proto tuto drť mohu použít jen ve sladkých variantách. Níže uvedu recept na těsto z okary a budu plnit pirožky makovou náplní. Velice chutné jsou s povidly nebo s ořechovou náplni.

Suroviny na těsto:
1 HR okary
1 HR jemné celozrnné mouky
špetka soli
4 PL oleje
1 PL citrónové šťávy nebo jablečného octa
4-8 PL teplé vody

Suroviny na makovou náplň:
0,5 HR maku
6 ks švestek čerstvých nebo kompotovaných
1 vanilkový cukr
trocha strouhané citrónové kůry
2 PL rozinek
trocha vody nebo kompot
możno dosladit medem

Postup:
Nejprve si připravíme makovou náplň, kterou necháme vystydnout, než budeme plnit těsto.
Do kastrolku se silným dnem vložíme: umletý mák, pokrájené švestky, rozinky, vanilk. cukr a zalijeme malým množstvím kompotu nebo vodou. Vaříme za stálého míchání cca 8 minut tak, aby náplň byla dostatečně tuhá a při plnění těsta dobře držela a neroztékala se. Po sundánì ze sporáku, ochutíme citrónovou kůrou, případně dosladíme a necháme vychladnout.

Příprava těsta:
Všechny suroviny smícháme v míse, vodu přidáváme nejdříve jen 4 PL, pěkně rukama vypracujeme těsto. Pokud se nám zda, že je příliš suché, tak přidáme další vodu.
Hmotu ve tvaru válečku rozdělíme na 8 stejných dílů, z nichž tvarujeme kulaté placky o průměru cca 12cm.
Na každou placičku do poloviny nandáme náplň, přehneme a na okraji mírně přitlačíme, aby spoje pěkně drżely. 
Poklademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v troubě na 180 stupňů cca 15 minut. Jakmile se začnou pěkně zbarvovat jsou hotové.
Dobré je pirožky nechat vystydnout a pak je teprve jíst.

Místo pirožků můžeme třeba vytvořit šátečky ze čtvercového základu nebo plněné rohlíčky.

Budu moc ráda 😊, když se podělíte o své zkušenosti s tímto receptem.

Ewa Kvasničková
+420 608 700 035
www.prilezitostkezmene.cz





úterý 16. března 2021

ENERGIE PŘELOMU ČASŮ✨

ENERGIE PŘELOMU ČASŮ✨

PŘÍLEŽITOST KE ZMĚNĚ je ukryta v nás samých✨.  Netřeba ji hledat.

Vše potřebné máme v sobě samých, abychom překročili egregor nemožnosti přenésti se přes své stíny, jenž ve své podstatě nejsou a nikdy nebyli námi.

MOUDROST JE ENERGIE SVĚTELNOSTI.  

V prožívání světelnosti uvnitř sebe je přirozeností aktivace vnitřních hlubinných aspektů našeho skutečného "JÁ", jenž skýtá možnost pro každého v momentu ucítění této vnitřní síly nechati se v plné důvěře vést cestou tam, kde už není JÁ, jen pouhé a vše objímající "JSEM".

Jsme fyzicky v tělech lidských přítomni okamžiku, kdy můžeme s obrovskou podporou bytosti vyšších vnitřně odevzdat vše, co nejsme my. 

A otevřít svůj vnitřní prostor průniku vysokofrekvenčních energetických polí plnících nás samé touto energií umožňující transformační aktivaci na všech potřebných úrovních pro každou danou bytost.

Uvědoměním člověka a oproštění se možnosti přicházejících strachů na různých úrovních deklarující svou "pseudo-přítomnost" je možné překročit skrze uvědomění, kdo doopravdy ve "SKUTEČNÉ SKUTEČNOSTI JSME". 

Skrze toto uvědomění a pevnost odhodlání průchodu do vibrace "NOVÉ ZEMĚ" umožňuje bytosti dané aktivovat torzní pole, jenž ve své laskavosti dopomáhá dané bytosti státi se "ČLOVĚKEM NOVÉ DOBY". 

ČLOVĚKEM S VELKÝM "Č" milující vše, co jest...

JSEM na cestě skrze 💖 Srdce k sobě...
petr@prilezitostkezmene.cz
petr@jakzitzmenu.cz
Mobil: +420 732 473 890 - osobní konzultace
www.prilezitostkezmene.cz

neděle 14. března 2021

VÝROBA DOMÁCÍHO SÓJOVÉHO MLÉKA

Došlo mi doma mléko a do města se mi nechtělo jet. Náhodou jsem našla balíček sójových bobů a dala se do výroby mléka s příchutí kokosu.
Zprvu to vypadalo jednoduše, ale nejpracnější bylo zbavování se slupek z bobů 😛. Ale vše po pořádku 😉.

Potřebujeme:
250 g sójových bobů
8 - 12 hrnků vody
3 špetky soli
6PL strouhaného kokosu (nemusí tam být, pokud připravujete jen sójové mléko bez příchuti)

Postup:
Přes noc jsem namočila boby do vody. Je třeba zvolit dostatečně velkou mísu nebo hrnec a dopřát hodně vody, protože boby zvětší svůj objem 2-3x. Minimálně 12 hodin je namáčet. Pak je ta nejzdlouhavější fáze loupání slupek z bobů. Boby důkladně propláchujeme pod vodou, abychom odplavili, co nejvíc slupek. 
Boby bez vody odměříme na hrnky a doplníme stejným počtem hrnků vody. (U mě to byly 3 hrnky bobů a 3 hrnky vody.) Tuto směs rozmixujeme na kaši.
Další fáze je vaření. Zvolila jsem 5 l hrnec s tlustým dnem, kam jsem ke kaši přidala 10 hrnků vody, sůl a strouhaný kokos. (Místo kokosu na ochucení lze přidat kousek vanilky). Mléko při bodu varu jsem udržovala 15 minut a odspodu míchala, aby se nepřipálilo.
Po odstavení jsem mléko přecedila přes síto vyložené plátnem, nechala odkapat a zbytek po vychladnutí vymačkala rukama. Získanou drť mi bylo škoda vyhodit, tak jsem ji uchovala v lednici a postupně ji budu používat do moučníků a těst a tam, kde mohu nahradit bílé tofu pro sladké jídlo.
Konkrétně, jak využít tuto drť popíšu v dalším receptu.

Vyrobené sójové mléko uchovávám v lednici. Pokud si vyrobíte sójové mléko bez příchutí a nestihnete ho spotřebovat čerstvé, tak ho můžete použít do salátu, jako kysanou smetanu.

Výhodou této přípravy sójového mléka je, že zbyde velké množství drtě, která se dál dá používat na vaření a pečení. Mléko je bez dalších přidavných látek (jako glukózový sirup, fosforečnany, protispékavá látka atd), které se vyskytují ve výrobcích průmyslově vyráběných a běžně prodávaných v potravinářských obchodech.
Nevýhodou dle mne je velká pracnost při odstraňování slupek a celkově dlouhá doba k získání mléka.

Jsem ráda za tuto zkušenost😉.
Kdybyste někdo přišel s nápadem🤔, jak urychlit odstraňování slupek z bobů nebo další zlepšovák při výrobě rostlinného mléka doma, budu ráda za sdílení😊.

Ewa Kvasničková
+420 608 700 035
www.prilezitostkezmene.cz



středa 3. března 2021

Z REVOLUCE DO EVOLUCE 💨💫🙏

Revoluce nikdy nic dobrého nepřinesla! Jediné, kudy jít dále je CESTA VNITŘNÍ EVOLUCE🙏

JSEM na cestě skrze Srdce 💓 k sobě...
www.prilezitostkezmene.cz

úterý 2. března 2021

PROMĚNA ČLOVĚKA

Jakmile lidé promění sebe samé z člověka na "LIDSKÉ BYTOSTI", svět se promění a otevře se Nový prostor skrze tyto LIDSKÉ BYTOSTI.

JSEM na cestě skrze Srdce 💓 k sobě...
www.prilezitostkezmene.cz